SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Viljan Strängnäs
Roligt - Socialt - Målinriktat

 
Fastighetsbyrån stjärnpartner till IK Viljan
Viljans klubbchef Fredrik Eng hälsar Fastighetsbyråns kontorschef Andreas Ersson välkommen som stjärnpartner till klubben.
 

Vi har den stora glädjen att hälsa Fasightesbyrån välkommen som ny stjärnpartner till IK Viljan. Från och med säsongen 2024 och tre år framöver kommer Fastighetsbyråns logga pryda Viljans tröjor hos alla våra lag, från våra herr- och damlag genom alla ungdomslag ner till minsta knattelag, vilket ger en fantastisk exponering. 

Fredrik Eng

Klubbchef IK Viljan

 
Att leda en byårs verksamhet påminner om dirigentrollen i en orkester.
 
Dirigentskap

Andreas Ersson, som är kontorschef med ansvar för kontoren i Nykvarn, Mariefred, Strängnäs och Eskilstuna, sitter också i Södertälje Sportklubbs styrelse. Andreas framhåller idrottens betydelse för alla ungdomar oavsett bakgrund. I ett delvis segregerat samhälle erbjuder idrottsföreningar unika möjligheter till möten oavsett bakgrund.

Andreas har drivit kontor inom Fastighetsbyrån med sin sambo Sanna i  både  Sverige och utomlands innan han blev chef över Fastighetsbyråns kontor iSörmland.

Störst i Sverige bland mäklare
 

Var fjärde bostad i Sverige säljs via Fastighetsbyrån, vilket gör dem till Sveriges största mäklarkedja. Fastighetsbyrån är även Strängnäs största mäklare.

Mäklarverksamheten har förändrats radikalt på senare år från helsidor i tidningar och analoga utskick till sociala medier och inte minst den digitala plattformen Hemnet samt Fastighetsbyråns egna hemsida.

Kontoret i Strängnäs
På bilden syns mäklarna Björn Lindahl, Jenny Wallström och Karljohan Ahlroth samt säljkoordinator Michaela Forsberg
 

Flytten från centrum i Strängnäs ut till Eldsund, där byrån ligger tillsammans med banken, har varit väldigt positiv för verksamheten. De lättillgängliga och moderna lokalerna har inneburit ett lyft. På kontoret finns elva personer med olika roller: mäklare, säljkoordinator, fotograf samt en marknadsansvarig som fokuserar på sociala medier.

Fast struktur och nöjda kunder
 

Fastighetsbyrån arbetar med målsättningen att verksamheten ska genomsyras av ordning och reda med fast struktur i alla led. Kunderna ska verka som ambassadörer för byrån. Att man är på god väg att lyckas med den föresatsen vittnar den kundundersökning som gjordes 2023. Där svarade alla tillfrågade kunder antingen med en femma elleren sexa på en sexgradig skala att de var nöjda med Fastighetsbyrån. Hela 80 % gav betyget sex och ingen lägre än fem!

Samverkan med IK Viljan
 

Andreas framhåller hur viktig satsningen är som Viljan gör på Strängnäs ungdomar och att det är en ömsesidig ambition att synas tillsammans. Inte minst projektet Hellre på plan än på stan överensstämmer helt med Andreas syn på vad idrotten kan bidra med i samhället.

Hitta till Fastighetsbyrån
 
Stjärnpartners
Guldpartner
Silverpartners
Bronspartners