SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Viljan Strängnäs
Roligt - Socialt - Målinriktat

Bli partner till IK Viljan
 
Hellre på plan än på stan

Som Strängnäs kommuns mest framgångsrika fotbollsklubb både inom senior- och ungdomsfotboll är IK Viljan ett varumärke som både syns och märks, inte minst när det pratas om samhällsengagemang. IK Viljan nämns ofta som ett föredöme när det gäller just detta. Vi vill med symbolen Hellre på plan än på stan visa att vi strävar efter att bli ännu bättre i det här avseendet.

 

Daglig verksamhet

I vår dagliga verksamhet erbjuder vi våra ungdomar fysiska aktiviteter för att skapa fysiskt och psykiskt välmående som i sin tur leder till ökad koncentrationsförmåga och i slutändan goda skolresultat.

Vi vill också bidra till att ungdomarna har någonstans att gå, att ta ansvar och lära sig att passa tider. Allt i syftet att minska utanförskapet.

Inom fotbollen skapas också gemenskap och sociala nätverk. Dessutom lär man sig att visa respekt för andra människor.

Som vi sagt tidigare är allt beroende av att vi kan få fram ungdomsledare som kan driva projektet i rätt riktning.

 

Verksamhet för dem som inte är medlemmar

Vår satsning på ungdomar som inte är medlemmar i klubben i form av nattfotboll har varit framgångsrik, och vi ämnar fortsätta med detta.

Till detta kommer att vi satsar på att komma ut till skolorna med en form av uppsökande verksamhet.

Föreningen har på sistone också med framgång prövat en samverkan med vissa bostadsbolag. Den verksamheten vill vi expandera under kommande säsong.

Där vi syns, syns också ni!

Som vår partner får du och ditt företag möjlighet att synas ihop med oss. Vi erbjuder dig att synas på den här webben men också i många andra sammanhang där vi som förening medverkar. Där vi syns har också du som partner möjlighet att synas.

 
 
Egen hemsida
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontakt

För mer information kontakta:

Klubbchefen Fredrik Eng

klubbchef@ikviljan.se

 
Stjärnpartners
Guldpartner
Silverpartners
Bronspartners