SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Viljan Strängnäs
Roligt - Socialt - Målinriktat

 
En järnhandel, helt enkelt!
Sandlycke 8, Åkers Styckebruk, 647 95 Strängnäs (Se karta nedan!)
 

Conscendo AB är en järnhandel som saluför och jobbar med de största och mest kända varumärkena på marknaden för att ge kunden en så kreativ och kvalitativ arbetsdag som det bara går. Företaget håller till i Sandlycke en bit utanför Strängnäs och ägs och drivs av Peter Rosén, som också är vd och delägare i det större företaget PMC, som han driver tillsammans med Magnus Svensson.

- Med fokus på service, ser vi till att hålla öppet när andra har stängt och målet är att ha det mesta i lager, säger Peter.

 

Allt på ett ställe
– Jag hade upptäckt hur mycket tid och kraft som gick åt för de anställda i PMC att resa runt till olika butiker för att skaffa skruvar, bultar och t.o.m. maskiner till de montagearbeten de skulle utföra på olika platser. Det tycktes mig vara en stor fördel om de kunde få tag på det mesta på ett och samma ställe och på så vis spara både tid och pengar åt företaget. 

20 % medlemsrabatt - Skruvdragare och skruv till ditt altanbygge

Speciella erbjudanden till Viljans medlemmar

Conscendo kommer fortlöpande att komma med speciella erbjudanden till alla medlemmar i IK Viljan. Dessa erbjudanden kommer att synas i Sportadmins app. Genom att visa upp medlemskortet i appen vid köp i järnhandeln blir medlemmen berättigad till de speciella förmånerna. 

Titta i appen regelbundet! 

 

Ordinarie priser

Skruvdragare

Skruvdragare Makita DDF 484 RTJ med 2 st 5 amp batteri och laddare = 4 625 :-  -20 % rabatt.

Skruvdragare Milwaukee M18 BLLDRC-502c med 2 st 5 amp batteri och laddare = 4 000 :-  -20 % rabatt.

Skruv

VSB trallskruv 4,2 x 57 mm  pkt  500 st = 282 :-   - 20 % rabatt.

VSB trallskruv 4,2 x 57 mm  liten hink 1400 st = 769 :-    - 20 % rabatt.

Vi har även träskruv för ihopsättning av stommar osv med lika rabatter.

Conscendo blir stjärnpartner med IK Viljan
Peter Rosén, vd för Conscendo och Fredrik Eng, klubbchef i Viljan

IK Viljan har den stora glädjen att inleda ett närmare samarbete med Conscendo AB, som tillsammans med PMC blir stjärnpartner i klubben. Från och med säsongen 2024 och tre år framöver kommer PMC:s logga pryda Viljans tröjor hos alla våra lag, från våra herr- och damlag på seniorsidan genom alla ungdomslag ner till minsta knattelag, vilket ger en fantastisk exponering.

- Vi hälsar PMC/Conscendo varmt välkomna till ett fördjupat samarbete under de närmaste åren, säger Viljans klubbchef Fredrik Eng.

 
Stort och varierat utbud av varor

Företagets unika egenskaper

– Vi satsar hårt på att vara serviceinriktade med bl.a. öppettider som passar dem som ska vara på plats tidigt: vi öppnar t.ex. redan kl 05.30 på morgonen.
Vi kan också erbjuda en hög grad av specialisering med inriktning mot borrning, svets, slip, luft och maskiner för verkstadsarbeten, säger Peter.

 
Viktigt att lära sig lagspelet

Viljans verksamhet idag

– Även om jag inte själv varit aktiv inom fotbollen – jag körde mest Enduro för FMCK – har jag stor respekt för föreningens verksamhet. Det jag särskilt skulle vilja framhålla är den fostrande roll som föreningslivet innebär. Det är viktigt att ungdomarna lär sig att umgås med varandra och vuxna ledare och lära sig ”lagspelet”. Dessutom är ju hälsoaspekten nog så viktig, säger Peter.

Hitta till Conscendo järnhandel

Öppettider
Måndag till Torsdag  05:30 - 17:00
Fredag                       05:30 - 17:00
Lördag                       10:00 - 13:00
Söndag                      Efter överenskommelse

Telefonnummer
070 - 744 28 49
073 - 682 68 10

epost
info@conscendo.se

Besöksadress
Sandlycke 8, Åkers Styckebruk
647 95 Strängnäs

 
Stjärnpartners
Guldpartner
Silverpartners
Bronspartners