SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Viljan Strängnäs
Roligt - Socialt - Målinriktat

Nike och Stadium nya officiella partners till IK Viljan Strängnäs
2024-02-21 16:57

Idag kan vi officiellt meddela att IK Viljan Strängnäs inleder ett samarbete med världsledande sportvarumärket Nike. Avtalet sträcker sig över fyra år och innebär att Nike numera är officiell partner till IK Viljan under kommande år och har exklusivitet gällande sportprodukter som avser kläder för match och träning för spelare samt ledare inom klubben. I samband med detta kommer föreningens samtliga lag erhålla nya matchtröjor från Nike. Inför seriepremiären kommer den nya officiella matchtröjan för säsongen 2024 att lanseras.  

  

Detta innebär i praktiken att IK Viljan byter sportleverantör från Adidas till Nike inför 2024 och vi passar på att tacka Adidas för ett gott och lyckat samarbete under dessa år. Nike är ett amerikanskt bolag som är ett av världens mest kända varumärken och en storspelare inom sportindustrin där man idag är officiell partner till klubbar som PSG, Barcelona, Liverpool och Inter, men även av fotbollslandslag som Brasilien, Frankrike och England. Nike används även av en del välkända fotbollsprofiler som t.ex. Erling Haaland, och Kylian Mbappe  

  

Förhållandet mellan Nike och IK Viljan görs i samarbete med Stadium som är ny distributör för klubben gällande sportprodukter. Detta innebär att IK Viljan byter distributör från Intersport till Stadium inför 2024 och vi tackar härmed Intersport för ett långt och lyckat samarbete under många år. Stadium är Sveriges största sport- och sportmodekedja. Företaget ägs av familjen Eklöf och är verksamt i Sverige, Finland och Norge. Med en vision om att aktivera världen vill Stadium inspirera till ett aktivt liv för alla. Ni hittar föreningens sortiment och gör era beställningar via vår nya webbshop här 

  

David Nordbeck, Nike Nordics Teamsales Manager:  

-“ Det gör oss på Nike oerhört stolta att vi fått förtroendet att påbörja denna resa tillsammans med IK Viljan Strängnäs. Det finns ett engagemang i och runt IK Viljan som berör så många och som för oss på Nike betyder mer än tre poäng på Larslunda och Vasavallen, fotboll för alla! Vi, IK Viljan, Nike och Stadium står tillsammans redo att aktivera närområdet”  

  

Richard Gill, Stadium Teamsales: 

-”Det känns väldigt stimulerande att inleda ett samarbeta med IK Viljan Strängnäs. IK Viljan är en välorganiserad förening som trots sin storlek känns väldigt familjär. En förening jag har bara hört gott om under mina år i branschen" 

Viljanlotteriet - årets första dragning
2024-02-02 13:42

Vi firar in helgen med att säga stort Grattis till våra första vinnare i årets Viljanlotteri!

Herr
George Alchahin klar för 2024
2024-01-13 13:00, Herr

IK Viljan Strängnäs är väldigt glada och nöjda över att kunna informera er om att vi är överens med offensiva mittfältaren George Alchahin om ett avtal för säsongen 2024.

Dam
Ytterliggare två spelare fortsätter 2024
2024-01-12 15:00, Dam

IK Viljan Strängnäs är glada att meddela att klubben gjort klart med ytterligare två spelare som fortsätter i klubbens damlag säsongen 2024: Tindra Staaf och Lovisa Rytterlund.

 

Tindra är fostrad i klubben men var iväg och spela fotboll på college i USA under några år och kom tillbaka under hösten 2022. Lovisa är också fostrad i klubben men var iväg i IF BP:s akademi och kom tillbaka inför höstsäsongen 2023, men skadade korsbandet i sin comeback och kommer vara ur spel fram till sommaren 2024. 

Dam
Emma Gyllenstolpe klar för 2024
2024-01-10 15:00, Dam

IK Viljan Strängnäs är mycket glada att kunna presentera ytterligare ett nyförvärv till damlaget inför säsongen 2024. Det handlar om backen Emma Gyllenstolpe, 20 år, som under hösten 2023 spelat Division 2 i Skogstorps GoIF. 

Dam
Alva Wieweg gör comeback 2024
2024-01-09 15:00, Dam

IK Viljan Strängnäs är väldigt glada att kunna presentera Alva Wieweg som spelare säsongen 2024. Alva har spelat i föreningen i ett antal år då klubben befann sig i Division 1 och Division 2 tidigare men skadade korsbandet under 2022 och fick lägga ner spelandet. Hon var dock kvar i klubben som assisterande tränare till Johan Bennäs under 2023. 

Herr
Viktor Djupmark klar för 2024
2024-01-07 11:14, Herr

IK Viljan Strängnäs är mycket glada och nöjda över att kunna meddela er om att vi har lyckats komma överens med mittfältaren Viktor Djupmark om en avtalsförlängning, som gör att Mariefredssonen representerar IK Viljan Strängnäs även säsongen 2024, i Division 3 Södra Svealand!

Dam
Caroline Kyhlström klar som ny assisterande tränare
2024-01-04 15:00, Dam

IK Viljan Strängnäs fortsätter att stärka sin ledarstab för damlaget inför säsongen 2024. Sedan tidigare är William Karlsson klar som ny huvudtränare och ledartrion Nina Staaf, Liselott Alsén-Jansson och Nils Buck har förlängt. Klubben har nu också kommit överens med Caroline Kyhlström som ny assisterande tränare.

Nyheter från våra lag
 
Stjärnpartners
Huvudpartners
Officiella partners