IK Viljan Strängnäs
Roligt - Socialt - Målinriktat

Välkommen till IK Viljan Strängnäs F17

Välkommen till IK Viljan Strängnäs F17!
Språngbrädan in i seniorlaget och ditt nästa steg i fotbollslivet.

Vi är ett lag som brinner för sin fotboll och har en av de främsta verksamheterna i distriktet där vi arbetar hårt för individuell utveckling och att vara redo inför kommande utmaningar.
Verksamheten arbetar för att ge spelaren en gedigen fotbollsutbildning som står sig in i kommande seniornivå men främst arbetar vi med att förstärka spelarnas styrkor och förmågor för att hjälpa dem ta fram den bästa spelaren de kan vara.

Du kan självklart följa F17 på sociala medier

Instagram https://www.instagram.com/ikviljandj?igsh=ZDNnMnFoeGt1ZDB4

Facebook https://www.facebook.com/IKViljan

Dalecarlia cup 2024
2024-03-29 17:26

Hej på er alla.

Här kommer en påskpresent till alla spelare och föräldrar.

Det är nu bekräftat och klart att vi beger oss till Borlänge även detta året för att spela Dalecarlia cup.

Vi kommer spela i F16 åldern (Spelare födda 2008).

Det som är extra roligt är att vi får anmälningsavgiften betald, detta tack vare att F2009 ifjol vann FAIR PLAY priset i turneringen då man tog bronset och därmed vann årets deltagande gratis.

Vi kommer inom kort att presentera mer information om detta men nu kan ni  spelare och föräldrar planera in denna helg.

När: 26-30 juni

Plats: Borlänge

Kostnad: Ej definitivt fastsatt ännu, då vi tar fram kostnad för gemensam transport och ser om det kan vara ett alternativ. Men minst 1950kr/spelare kommer det kosta utan transport.

Vad ingår:

• Boende på skola fyra nätter (onsdag-söndag).
  • Måltider, 12 st.
  • DC-bandet.
  • Administrations- och tävlingskostnader.

//Tränarna

Kvällens träning inställd torsdag 28/3
2024-03-28 11:58

Hej på er alla.

Kvällens träning idag torsdag 28/3 ställs in.

Vi firar påsk och njuter av några dagar ledig, men nästa vecka gasar vi igen!

Inför v.10
2024-03-03 22:51

Hej på er alla.

Nu har vi vart igång ett par veckor med endast träningar utomhus och det är kul o se att vi har varit så många som tränat. FORTSÄTT SÅ!

Nu går vi in i en period när det börjas med träningsmatcher i kombination med träningarna.
Fortfarande så är det inte helt skrivet i sten vilka dagar det är som gäller resten av säsongen.
Nu kommer kommunens seniorlag att börja nyttja larslunda och då får tyvärr vi ihop med andra ungdomslag flytta på oss.

Kommande vecka så kommer vi ha följande träningspass i matcher inplanerade.

måndag - teoripass i rummet vid kiosken på larslunda klockan 19:00-20:45.

tisdag - fotbollspass Larslunda, ombytta o klara 19:15

Torsdag - fotbollspass larslunda, ombytta o klara 19:15.

fredag - träningsmatch på Larslunda mot Jäders DJ. Samling 17:30

söndag - träningsmatch på Larslunda mot E-Tuna F09, samling 16:15.

PS: VI SKICKAR ÄVEN EN PÅMINNELSE OM CUP ENKÄTEN SOM GÅTT UT TILL ALLA MÅLSMÄN SOM EN AV VARJE SPELARES FÖRÄLDER MÅSTE SVARA PÅ OMGÅENDE, NI SOM SVARAT BEHÖVER INTE SVARA IGEN. DS

Inför V.9
2024-02-25 13:03

Hej på er alla!

Som ni alla ser har det kommit en enkät till alla målsmän för att se över underlaget gällande cup utomlands till hösten.
Vi ser gärna att ni som föräldrar svarar på den enkäten omgående.

Kommande vecka är det följande schema som ligger planerat.

Måndag: träning på larslunda KG med samling 19:00 ombytta o klara

Tisdag: träning på larslunda KG med samling 19:15 ombytta o klara.

Onsdag: utbildning om kost för idrottare på Bishops Arms i Strängnäs klockan 17:30 (VA I TID)

Torsdag: träning på larslunda KG med samling 18:00 ombytta o klara.

vi ser fram emot en härlig träningsvecka och vi börjar närma oss matcher också vilket ska bli väldigt roligt!

Säsongen 2024 är igång!
2024-02-16 08:39

Hej på er alla.

Nu är utomhussäsongen igång och det är fullt planerande som pågår.

Just nu är det lite varierande träningstider och vi uppskattar er förståelse med detta.

Vi kommer behöva att ha lite flexibilitet vecka till vecka tills alla tider satt sig.

Vi går nu in i en försäsong där samtliga lag ska igång och det kan ställa till det en del.

Vi kommer inom kort lägga upp en del dokument under fliken dokument, som ni föräldrar kan kika igenom.

B.la presentationen som spelarna fick på Uppstartsmötet.

Sen kommer det att komma ut lite mer info löpande såhär i början av säsongen.

Information gällande cuper, säsongen i helhet osv.

Har ni som föräldrar några frågor så tveka inte att hugga någon av oss ledare.

NU KÖR VI!

Inbjudan öppet Heldagsläger för flickor 09
2024-01-15 13:40

Info från SöFF;

Nu är det dags att starta upp distriktslag för våra spelare födda 2009. Vi bjuder nu in flickor födda 2009 till öppet heldagsläger med distriktslag F09.

Alla som vill är välkomna att anmäla sig. Vi kommer ha två heldagar, men man blir bara kallad till en heldag (målvakter kan bli kallade till fler).

Datum för öppna träningar med distriktslag F09:

27 januari, 08:30-16:00 - Rosvalla KGC, Nyköping

28 januari, 08:30-16:00 - Larslunda IP, Strängnäs

Dagen består av träning, lunch, teori och intermatch.

Vi önskar att ledarna, föreningarna och vårdnadshavarna sprider vidare informationen till berörda spelare.

Anmälan görs senast 16 januari. Ni anmäler er via länken nedan eller via den bifogade filen.

Stjärnpartners
Guldpartner