IK Viljan Strängnäs
Roligt - Socialt - Målinriktat
P2010

Träningstider V 13, 14 och ev 15.
2024-03-27 21:22

Nu har vi lyckats pussla ihop träningstider för V 13 och 14.

Vi tränar enligt nedan:

V 13.

Torsdag kl 17.00-18.15 - Eldsundsvikshallen

V 14:

Måndag kl 19.30 - 20.45 - Larslunda KG

Onsdag kl 18.15 - 19.30 - Larslunda KG.

V 15:

Onsdag kl. 18.15-19.30 - Larslunda KG

Torsdag kl. 17.00-18.15 - Eldsundsvikshallen

Kalenderna är uppdaterad!

Konstgräset på Vasavallen byts ut.
2024-03-27 16:24

Hej

Kommunen har precis startat ett arbete med att byta ut konstgräset på Vasavallen.

Arbetet beräknas pågå under minst v 13-15.

Därför kan vi inte nyttja vår tider där måndagar och torsdagar.

Vi arbetar med att hitta andra alternativ och uppdaterar er så snart vi har en plan för dessa veckor.

Onsdagsträningarna pågår på Larslunda KG precis som vanligt.

Tack för er förståelse!

Utprovning nya matchtröjor
2024-03-19 20:53

Hej Laget!

I samband med vår träning på torsdag kommer lagets spelare, tillsammans med ledare, prova nya matchtröjor.

Utprovningen sker kl 20.15 på Kansliet och beräknas ta max 15 minuter.

Det är bra om så många som möjligt kommer till detta tillfälle, då det är det enda tillfället som erbjuds för utprovning.

Passa då på att skicka med era barn förra säsongens tröja.

Viljanhäftena kommer att delas ut i samband med detta.

(ps, påminner om att sista betalningsdag för medlems-samt spelaravgiften är i morgon)

Träningstider V 10-17
2024-03-03 14:25

Nya träningstider from redan i morgon.

Måndag: 17.00-18.15, Vasavallen KG

Onsdag: 18.15-19.30, Larslunda KG

Torsdag: 19.30-20.45, Vasavallen KG

kalendern är uppdaterad!

Utrustning att ta med: Benskydd, fylld vattenflaska, kläder efter väder.

FYSPASS INSTÄLLT!
2024-02-27 15:07

Behöver tyvärr meddela att Fyspasset imorgon, onsdag, är inställt.

Passet kan ej hållas då P2009 är på utbildning.

Inställd träning lördag!
2024-02-16 20:13

Hej,

Pga av ledarbrist behöver vi ställa in morgondagens träning!

Önskar er alla en fin helg!

Information angående fyspassen på onsdagar!
2024-02-13 16:39

Nu har vi kört fyspass tillsammans med lag P2009 några veckor. Det har vart lite stökigt och bökigt stundvis. Spelare som tackat ja dyker inte upp, spelare som varken föranmält sig eller fått kallelse kommer. Spelare kommer utan rätt utrusning och en del kommer försent. Vi har behövt ändra rutinerna vi ett tillfälle (står i kallelsen) för att försöka få ett bättre flyt. Men det hjälpte föga.

Vi har tidigare gått ut med information att det är begränsat antal platser till detta pass och vid stort intresse behöver vi införa ett s.k. ”rullande schema” för att alla aktiva spelare i laget ska få samma möjlighet att nyttja föreningens erbjudande om extra träning på Club Hälsoskaparna.

Därav är det viktigt att man följer rutinerna.

Rutinerna för Fyspassen enligt nedan.

1. Man förhandsrapporterar till denna aktivitet för att visa att man vill och kan vara med.                 Förhandrapporteringen betyder INTE att man fått plats. Visa sin tillgänglighet kan man

göra fram till måndag kväll.

2. En kallelse skickas endast ut till de som förhandsrappoterat och som står på tur.

En kallelse betyder att du erbjuds en plats. Får man ingen kallelse så har man ingen plats             denna vecka.

3. Du som får en kallelse behöver nu svara om du kommer eller ej. Detta kan man göra till

tisdag kl 17.30.

Svarar man ja, förväntas man att komma. Får man ändock förhinder, ändra ert svar i appen

om det går, annars kontakta ledare.

Svara man nej eller svar uteblir, förlorar man sin plats som då går vidare till nästa på tur.

Du kan alltså inte komma till passet utan att ha svarat ja.

Förhandsrapportera er gärna till nästan veckas pass för att ställa er på listan.

Larslunda ikväll
2024-01-22 12:49

Hej! Träning på Larslunda ikväll 18.15. Svara gärna om ni kommer eller inte på aktiviteten i kalendern.

Erik

Stjärnpartners