IK Viljan Strängnäs
Senior Herr

Onsdag 19/6, Välkomna!
2024-06-17 18:16

Ta med familj, släkt och vänner till Vasavallen kl. 19.00 för att heja fram oss till vinst!

Välkomna!

Önskar du bli stödmedlem och därmed gå in gratis på samtliga av föreningens hemmamatcher?

KLICKA HÄR!

Anton Berglund klar för 2024
2024-04-26 06:34

IK Viljan Strängnäs är mycket nöjda och glada över att kunna meddela er att vi har lyckats komma överens med Anton Berglund om en avtalsförlängning, som gör att Viljan-fostrade spelaren blir kvar hos IK Viljan Strängnäs över säsongen 2024, för spel i Division 3 Södra Svealand! Den 23-årige backen kommer gå in på sin sjätte raka A-lagssäsong sedan uppflyttningen från U19-truppen och varit en lojal och trogen lagspelare de senaste åren på Vasavallen.

Anton Berglund kommer att spela i tröjnummer 13# för IKV säsongen 2024.

Tack för ert stöd och fortsatta förtroende – tillsammans är vi Viljaniter!

2024-04-19 09:03

Välkomna!

Christian Moche klar för 2024
2024-03-18 14:00

IK Viljan Strängnäs är otroligt nöjda och glada över att kunna informera er om att klubben är överens med mittfältskuggen Christian Moche om ett avtal över säsongen 2024. Den rutinerade innermittfältaren som till vardags jobbar i Strängnäs på Europaskolan Rogge som lärare, anländer närmast från division 2-laget Arameisk-Syrianska. Den 25-årige Christian Moche som är en fysiskt stark box-to-box spelare, har även tidigare representerat klubbar som Torstorps IF, Assyriska IF, Husqvarna FF och Syrianska FC.

Simon Dahlén klar för 2024
2024-03-15 22:32

IK Viljan Strängnäs är väldigt nöjda och glada över att kunna meddela er att vi har lyckats komma överens med Simon Dahlén om en avtalsförlängning som gör att Mariefredssonen representerar IK Viljan Strängnäs även säsongen 2024, i Division 3 Södra Svealand! Den 20-årige anfallaren kommer gå in på sin tredje säsong sedan ankomsten ifrån IFK Mariefred.

Jayden Nzoka klar för 2024
2024-03-12 21:07

IK Viljan Strängnäs är glada och stolta över att kunna meddela er att den 17-årige Jayden Nzoka lyfts upp från P19-laget till herrlagets seniortrupp. Jayden Nzoka är en offensiv ytterforward, som är född 2006 och gjorde seniordebut i herrlaget redan föregående säsong i division tre. Jayden har sedan fem års åldern tillhört IK Viljan och gått hela vägen från bollskolan till A-laget.

Adnan Cirak klar för 2024
2024-03-08 14:16

IK Viljan Strängnäs kan med stor glädje presentera ett välkänt ansikte som återvänder hem, och det handlar om Adnan Cirak, som sluter cirkeln efter en sejour på cirka 16 år utanför moderklubben. Adnan som i år fyller 34 år, började sin aktiva fotbollskarriär hos IK Viljan Strängnäs vid sexårsåldern och gick hela vägen till A-laget, innan han lämnade för Eskilstuna City säsongen 2008. Efter cirka 5 år hos Eskilstuna City blev det både utlandsäventyr till England (Stockport County) och Norge (Nest-Sotra Fotball och Elverum Fotball) samt Superettanspel med IK Frej. De sista åren har Adnan Cirak främst satsat på att spela futsal i högstaligan men är nu tillbaka hos IK Viljan Strängnäs!

Erik Axelsson klar för 2024
2024-03-03 20:17

IK Viljan Strängnäs är glada över att kunna meddela er om att den 17-årige Erik Axelsson ansluter till herrlaget och blir nionde nyförvärvet inför fotbollsåret 2024. Erik är en målvakt som är född 2006, och han har under sin karriär tillhört flera föreningar och kommer senast från Hammarby HTFF.

Stjärnpartners
Guldpartner