SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Viljan Strängnäs
Roligt - Socialt - Målinriktat

Seriepremiär för Damerna!
2024-04-10 18:26

Vi ses på Larslunda!

Erbjudande hos vår partner Stadium
2024-04-02 10:05

Vi har glädjen att presentera årets kupongerbjudande på fotboll!

Erbjudandet gäller:  1 april – 30 april

 

Bilden ovan är ett kupongerbjudandet som ni visar upp i butik eller knappar in på stadium.se för att nyttja erbjudandet. Erbjudandet är riktat till framförallt skor men även andra kompletterande produkter för just oss som medlemmar i föreningen.

Erbjudandet gäller på www.stadium.se och i Stadiumbutik.

 

Samtidigt vill vi såklart även pusha för medlemsprofilen som finns via stadium.se så vi får fler att klä sig både bra och snyggt i våra föreningskläder. Dessutom ger det bra bonus till föreningen!

->-> IK Viljan Strängnäs Medlem på stadium.se

(Här har vi alltid Team pris och därför gäller kupongen inte på föreningsprofilen)

 

Glöm inte bort att stötta föreningen genom Stöd din förening ->> https://www.stadium.se/teamsales

 

Önskar er en fin dag!

 

 

Pettersson och Sarino klara som nya tränare i P17
2024-03-28 12:40

Det blir omorganisering i tränarstaben för P17-laget då Magnus Björk hoppat av som tränare. Klubben är enormt glada att presentera nya assisterande tränare till Karam Aldeeb som fortsätter som huvudtränare i form av Erik Pettersson och Lester Sarino. Båda är redan i gång med sina nya uppdrag.

Årsmöte genomfört
2024-03-27 09:21
Från vänster: Nermin Garibovic, Patrik Glas Crommert, Erik Sjöholm, Jan Sjöholm.

Under tisdagskvällen genomfördes föreningens årsmöte. Under årsmötet avtackades klubbens ordförande Erik Sjöholm efter 4 år på posten. Erik summerade sina 4 år som väldigt händelserika med både år av coronapandemi och år med satsningar på framförallt kansliet och ungdomsverksamheten. Till ny ordförande valdes Patrik Glas Crommert som är tillbaka i föreningen. Övriga styrelsens ledamöter fick fortsatt förtroende av årsmötet.
 
Under årsmötet avhandlades både året som varit och året som kommer samt prisutdelningar.

Vinnare Viljanlotteriet
2024-03-26 21:17

Stort Grattis till månadens vinnare i årets tredje och sista dragning i Viljanlotteriet! 

Dam
Tabitha Nyberg klar för 2024
2024-03-25 15:48, Dam

IK Viljan Strängnäs är glada och stolta att meddela att klubben sedan en tid tillbaka gjort klart med numera tvåbarnsmamman Tabitha "Tabs" Nyberg för ytterligare en säsong. "Tabs" har varit lagkapten och en viktig del av laget sedan säsongen 2021. Under säsongen 2023 som damerna vann Division 3 och tog sig tillbaka till Division 2 så bidrog hon med att smälla in 34 mål i serien. Hon går nu in på sin fjärde säsong i klubben.

Kallelse till årsmöte - 26 mars, 2024
2024-03-19 12:25
IK Viljan Strängnäs kallar till ordinarie årsmöte, tisdagen den 26 mars klockan 19.00. Plats för mötet är IK Viljans kansli, Olivehällsvägen 2 Strängnäs. 
 
Handlingarna inför årsmötet finner ni tillgängliga genom att klicka HÄRi mappen Årsmöte 2024.
 
Herr
Christian Moche klar för 2024
2024-03-18 14:00, Herr

IK Viljan Strängnäs är otroligt nöjda och glada över att kunna informera er om att klubben är överens med mittfältskuggen Christian Moche om ett avtal över säsongen 2024. Den rutinerade innermittfältaren som till vardags jobbar i Strängnäs på Europaskolan Rogge som lärare, anländer närmast från division 2-laget Arameisk-Syrianska. Den 25-årige Christian Moche som är en fysiskt stark box-to-box spelare, har även tidigare representerat klubbar som Torstorps IF, Assyriska IF, Husqvarna FF och Syrianska FC.

Webbshop
Medlemsapp
Nyheter från våra lag
 
Stjärnpartners
Guldpartner
Silverpartners
Bronspartners