SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Viljan Strängnäs
Roligt - Socialt - Målinriktat

Sommarcamp 10-13/6

Varmt välkomna till Sommarcamp med IK Viljan.

 

Campet arrangeras mellan den 10-13/6-24 och vänder sig till spelare födda 2011-2017.

Campet pågår dagligen mellan kl 09:00-15:00 på Larslunda IP.

 

Under fyra dagar fokuserar vi på gemenskap, rörelseglädje och varierad fotbollsträning. Förutom utvecklande fotbollsträning erbjuds andra aktiviteter som VM turnering & roliga lekar. Ledare är våra duktiga föreningstränare i åldrarna 16-19 år som stöttas av Klubbchef Fredrik Eng i planering & genomförande av Campet. Nytt för i år är att vi under campet använder oss av metodiken från Supercoach app som föreningens samtliga lag i åldrarna 7-12 år har tillgång till.  

 

För de yngsta kommer vi vara noga med att variera fotbollsövningar med mycket lek. För de äldre deltagarna kommer vi fokusera på att förbättra allas fotbollsfärdigheter individuellt och kollektivt på ett glädjefullt sätt..

Detta för att erbjuda ökade möjligheter till träning & utveckling för föreningens medlemmar.

 

Varje dag på lägret kommer att bestå av ett tema som vi kommer att fokusera extra på.

Dag 1: Fokus på individuella färdigheter, som exempelvis driva och dribbla.

Dag 2: Fokus på passningar, mottagningar och passningsspel.

Dag 3: Fokus på komma till avslut och göra mål.

Dag 4: Fokus på matchspel. VM turnering där alla spelare delas upp i lag med olika åldrar för att spela matcher hela dagen.

 

Barnen kommer i utgångspunkt indelas i träningsgrupper utifrån ålder. Varje barn bör ha med sig fotbollskor samt benskydd som är obligatoriskt. Vi rekommenderar även att barnen har med sig ombytes skor. Regnkläder kan vara bra att stoppa ner samt eventuell ombyte.

 

Lunch & mellis medtags av deltagaren.

Pris: 1095 kr (+ serviceavgift)

Avgiften betalas i samband med anmälan.

 

Vid eventuella frågor rörande Training Camp kontakta kansli@ikviljan.se eller Klubbchef Fredrik Eng tele nr: 073-833 82 00

 

Välkomna

IK Viljan fotboll

 
Stjärnpartners
Guldpartner
Silverpartners
Bronspartners