SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Viljan Strängnäs
Roligt - Socialt - Målmedvetet
F2010

Fortsätt med bra vanor...
2024-06-25 22:28

Vi ledare är väldigt imponerade av hur ni, spelare har förändrat beteendet på träning och match till ett kämpande, närvarande och hjälpande sätt träna och spela fotboll.

Alla individer har höjt sig väldigt mycket från att vi började i våras. Mycket handlar om inställning, att alla ger 100% och ställer rätt krav på varandra. Men detta gör vi  samtidigt som vi skrattar, flamsar, skämtar och leker lite pajas ibland. Underbart!

 

Från tidigare år, vet vi att startsträckan är lång efter vårt uppehåll om vi inte aktiverar oss över sommaren. Därför vill vi att ni aktiverar regelbundet över sommaren, så startsträckan i höst blir kortast möjligt. (Återkoppling från Teambuilding-kvällen hos Jimmy "Vilka förväntningar har jag på mina medspelare. Vad förväntar sig de av mig?"

 

Nedan finns ett schema med 3st pass som ni behöver sportkläder och sportskor för att genomföra.

Gör passet själv eller tillsammans med en eller flera lagkamrater eller andra kompisar, mamma/pappa, syskon, pojkvännen eller kanske någon tränare?

 

Kör hårt tjejer, ni är grymma!

Trevlig sommar!

 

Sommarfys F10.pdf

 
Stjärnpartners
Guldpartner
Silverpartners
Bronspartners