SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Viljan Strängnäs
Roligt - Socialt - Målinriktat
Senior Dam

Tabitha Nyberg klar för 2024
2024-03-25 15:48

IK Viljan Strängnäs är glada och stolta att meddela att klubben sedan en tid tillbaka gjort klart med numera tvåbarnsmamman Tabitha "Tabs" Nyberg för ytterligare en säsong. "Tabs" har varit lagkapten och en viktig del av laget sedan säsongen 2021. Under säsongen 2023 som damerna vann Division 3 och tog sig tillbaka till Division 2 så bidrog hon med att smälla in 34 mål i serien. Hon går nu in på sin fjärde säsong i klubben.

"Tabs" har varit frånvarande från lagträningarna sedan sista seriematchen 2023 med anledning av graviditet vilket klubben är mycket glada och stolta över för "Tabs" och hennes familjs skull. För 10 dagar sedan så födde Tabitha en pojke!

 

Sen en tid tillbaka så har Tabitha varit klar för 2024 och kommer återgå till lagträning och spel så fort hon är tillbaka efter graviditeten. 

 

- "Tabs" har i flera år varit en viktig del av laget med sina ledaregenskaper på och vid sidan av plan och kommer fortsatt så vara. Vi är mycket glada över att ha en ung och ambitiös trupp, men också över att se spelare som "Tabs" kunna fortsätta med sitt fotbollsspel och att kvinnor kan kombinera att vara mammor och fotbollsspelare på olika nivåer, kommenterar sportrådets Johan Bennäs. 

 

Tack för ert stöd och fortsatta förtroende - tillsammans är vi Viljaniter!


Nyhetsarkiv
Ledartrio klar för 20242023-12-21 09:15
 
Stjärnpartners
Guldpartner
Silverpartners
Bronspartners