SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Viljan Strängnäs
Roligt - Socialt - Målinriktat
Senior Herr

Christian Moche klar för 2024
2024-03-18 14:00

IK Viljan Strängnäs är otroligt nöjda och glada över att kunna informera er om att klubben är överens med mittfältskuggen Christian Moche om ett avtal över säsongen 2024. Den rutinerade innermittfältaren som till vardags jobbar i Strängnäs på Europaskolan Rogge som lärare, anländer närmast från division 2-laget Arameisk-Syrianska. Den 25-årige Christian Moche som är en fysiskt stark box-to-box spelare, har även tidigare representerat klubbar som Torstorps IF, Assyriska IF, Husqvarna FF och Syrianska FC.

Karwan Majed med sportsligt ansvar hos IK Viljan Strängnäs, berättar följande om nyförvärvet:

 

 - Först och främst, ett stort tack till Christian som sen vår första kontakt innan jul, har imponerat som människa genom sin ärlighet i vår dialog. Det är en väldigt schysst person som IK Viljan får in i truppen och det ska vi ta tillvara på. Utöver det så får vi en rivig spelare som ständigt jobbar hårt och kommer ge 100% i varje duell. Christian har varit med oss några pass redan och även hunnit spela en halvlek för oss, och det vi kan konstatera att det är en klasspelare som kommer lägga det jobb som behövs för att göra Viljan bättre både på och utanför plan!

 

Christian Moche kommer att spela i tröjnummer 5# för IKV säsongen 2024.

 

Tack för ert stöd och fortsatta förtroende – tillsammans är vi Viljaniter! 


Nyhetsarkiv
Anders Pense förlänger2023-11-02 10:33
 
Stjärnpartners
Guldpartner
Silverpartners
Bronspartners