SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Viljan Strängnäs
Roligt - Socialt - Målinriktat
Senior Herr

Adnan Cirak klar för 2024
2024-03-08 14:16

IK Viljan Strängnäs kan med stor glädje presentera ett välkänt ansikte som återvänder hem, och det handlar om Adnan Cirak, som sluter cirkeln efter en sejour på cirka 16 år utanför moderklubben. Adnan som i år fyller 34 år, började sin aktiva fotbollskarriär hos IK Viljan Strängnäs vid sexårsåldern och gick hela vägen till A-laget, innan han lämnade för Eskilstuna City säsongen 2008. Efter cirka 5 år hos Eskilstuna City blev det både utlandsäventyr till England (Stockport County) och Norge (Nest-Sotra Fotball och Elverum Fotball) samt Superettanspel med IK Frej. De sista åren har Adnan Cirak främst satsat på att spela futsal i högstaligan men är nu tillbaka hos IK Viljan Strängnäs!

Karwan Majed, med sportsligt ansvar hos IK Viljan Herr lämnar följande kommenterar:

 

- Det känns riktigt kul det här, att en Viljankille som spelat på den högsta nivån kommer hem och vill bidra, ger enormt symboliskt värde för föreningen och fotbollen i stan. Han har ett självförtroende och en personlighet, som gör att han får med sig både spelare och publik. Adnan kommer tillsammans med Jarl, Nygren och några spelare till ha en viktig roll både på och utanför planen för vår unga och ambitiösa trupp, då han kommer bidra med mycket rutin och erfarenhet som blir värdefull under året. Det finns en tydlig hunger hos Adnan och han är väldigt motiverad inför att komma hem och göra något minnesvärd för sin moderklubb!

 

Adnan Cirak kommer att spela i tröjnummer #9 för IKV säsongen 2024.

 

Tack för ert stöd och fortsatta förtroende – tillsammans är vi Viljaniter! 


Nyhetsarkiv
Onsdag 19/6, Välkomna!2024-06-17 18:16
2024-04-19 09:03
Anders Pense förlänger2023-11-02 10:33
 
Stjärnpartners
Guldpartner
Silverpartners
Bronspartners