SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Viljan Strängnäs
Roligt - Socialt - Målinriktat
Senior Herr

George Alchahin klar för 2024
2024-01-13 13:00

IK Viljan Strängnäs är väldigt glada och nöjda över att kunna informera er om att vi är överens med offensiva mittfältaren George Alchahin om ett avtal för säsongen 2024.

Södertäljesonen som lämnade Assyriska FF tidigt för Djurgårdens ungdomsakademi, där blev det spel med klubbens P17 samt P19-lag. Efter ungdomstiden hos DIF tog George Alchahin steget över till seniorfotboll genom att representera IFK Stocksund, och där hade mittfältaren en framträdande roll när laget vann division två säsongen 2022. Efter att ha spenderat våren 2023 i Ettan Norra med IFK Stocksund blev George Alchahin under sommaruppehållet värvad till Assyriska FF, som vann division två Södra Svealand. 22-åringen som de närmaste 3,5 åren kommer plugga Socionomprogrammet vid Mälardalens universitet, ansluter närmast från Assyriska FF för att representera IK Viljan Strängnäs under fotbollsåret 2024.

Karwan Majed, med sportsligt ansvar hos IK Viljan Herr berättar följande om lagets nummer 11:

 - Det första vi vill säga är välkommen till IK Viljan Strängnäs, George! Det är en väldigt fin nyhet som vi delar med oss och vi är tacksamma mot George och även mot Assyriska FF, som har bidragit till att detta blivit verklighet. Det är en värvning som säger mycket just nu om IK Viljan och det arbete som läggs ner av alla inblandade. Så otroligt inspirerande att vi lyckas vinna Georges förtroende, och det är bara att se tillbaka på hans CV då förstår man vilken nivå han ligger på och vilken betydelse han kommer ha för vårt offensiv!
 
Tack för ert stöd och fortsatta förtroende – tillsammans är vi Viljaniter!


Nyhetsarkiv
Anders Pense förlänger2023-11-02 10:33
 
Stjärnpartners
Guldpartner
Silverpartners
Bronspartners