SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Viljan Strängnäs
Roligt - Socialt - Målinriktat
Senior Herr

Gustav Jarl klar för 2024
2023-12-09 11:31

IK Viljan Strängnäs är otroligt glada över att informera er om att man är överens med den 27-årige Gustav Jarl om ett kontrakt över kommande fotbollsår. Den rutinerade Gustav Jarl har ett digert CV med bland annat spel i Allsvenskan samt Superettan och juniorlandslaget i flera år, har varit Strängnäsbo sedan två år tillbaka. Gustav Jarl, som är född och uppväxt i Helsingborg, började sin fotbollsresa genom ta sig upp på seniornivå hos Helsingborgs IF under säsongen 2013, och fick därmed sin allsvenska debut under samma år mot IFK Göteborg på Olympia. Efter spel hos Assyriska och AFC Eskilstuna ansluter Gustav Jarl närmast från IFK Eskilstuna för att representera IK Viljan Strängnäs säsongen 2024.

Karwan Majed, med sportsligt ansvar hos IK Viljan Herr kommenterar nyförvärvet:

- Vi är oerhört stolta och nöjda över att Gustav kommer vara en del av IK Viljans fortsätta utveckling. Jag personligen är jätteglad över att vi har rott det här i land tillsammans med Gustav, som visat genuin vilja att medverka till denna överenskommelse. Gustav är en kultursättare och kommer att bidra med sin vinnarmentalitet och attityd, så att vi blir bättre på fotbollsplanen samt i utvecklingen av våra unga spelare. Han är den mest meriterade spelaren som representerat Viljan genom tiderna. Hans kaliber höjer värdet både på fotbollen i stan och på oss övriga i föreningen!
 
Tack för ert stöd och fortsatta förtroende – tillsammans är vi Viljaniter!


Nyhetsarkiv
Onsdag 19/6, Välkomna!2024-06-17 18:16
2024-04-19 09:03
Anders Pense förlänger2023-11-02 10:33
 
Stjärnpartners
Guldpartner
Silverpartners
Bronspartners