SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Viljan Strängnäs
Roligt - Socialt - Målinriktat
Senior Herr

Risberg, Ekholm och Eklund klara för 2024
2023-11-30 11:27

IK Viljan Strängnäs fortsätter att stärka sin tränarstab inför säsongen 2024. Efter den glädjande nyheten om att Anders Pense fortsätter som huvudtränare står det nu klart att de duktiga assisterande tränarna Erik Risberg, Simon Ekholm och Robin Eklund kommer att fortsätta bidra med sin fotbollskompetens under den kommande säsongen. 

Erik Risberg, ett välkänt ansikte inom IK Viljan, tar på sig ansvaret som assisterande tränare i herrlaget för sjätte säsongen i rad. Hans långa samarbete med Anders Pense ger inte bara kontinuitet utan också ett starkt och inkört partnerskap som har gett herrlaget en positiv utveckling över tid. Erik bidrar med både lojalitet och skicklighet. 

Simon Ekholm, tidigare en nyckelspelare i klubben, lämnade spelarkarriären under föregående säsong för att bidra som ledare. Med sina goda fotbollskunskaper har Ekholm visat en imponerande potential inom tränarstaben och förväntas fortsätta växa in i sin roll under kommande säsong. 

Robin Eklund är en annan före detta spelare som nu går in på sin andra säsong som assisterande tränare. Tillsammans med Risberg och Ekholm bidrog Eklund till att skapa en stark avslutning på höstsäsongen 2023 med sitt engagemang och närvaro.

Karwan Majed, med sportsligt ansvar hos IK Viljan Herr, kommenterar trions fortsättning i tränarstaben: 
 
- Vi är tacksamma och glada över att Erik, Simon och Robin fortsätter som assisterande tränare för herrlaget under säsongen 2024. Deras kunskap, engagemang och samarbete med Anders ger oss en stark grund för framtida framgångar. Vi är övertygade om att detta team kommer att bidra till att ta IK Viljan mot nya höjder. Det är särskilt roligt med ett tränarteam med så stark lokal förankring. 

Med detta tränarteam i spetsen ser vi ljust på framtiden och hoppas på fortsatt stöd från vår trogna supporterskara. Säsongen 2024 utlovas bli en spännande resa mot nya framgångar.

Tack för ert stöd och fortsatta förtroende – tillsammans är vi Viljaniter!


Nyhetsarkiv
Onsdag 19/6, Välkomna!2024-06-17 18:16
2024-04-19 09:03
Anders Pense förlänger2023-11-02 10:33
 
Stjärnpartners
Guldpartner
Silverpartners
Bronspartners