SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Viljan Strängnäs
Roligt - Socialt - Målinriktat
Senior Herr

Anders Pense klar som huvudtränare inför säsongen 2024
2023-11-01 11:15

Vi har spännande nyheter att dela med alla Viljaniter! IK Viljan Strängnäs kan stolt meddela att Anders Pense är klar för en fortsättning som huvudtränare för herrlaget inför säsongen 2024.

Efter en imponerande avslutning på hösten 2023, där Anders tog över i ett utmanande läge och på ett imponerande sätt fick ordning på maskineriet, är vi mycket glada över att behålla honom på Vasavallen även under kommande säsong. Under Anders ledning vann vi sju av de åtta sista matcherna och avslutade säsongen på en hedervärd femteplats – klubbens bästa placering hittills.

Karwan Majed, med sportsligt ansvar hos IK Viljan Herr kommenterar överenskommelsen:

- En fantastiskt nyhet till alla som bryr sig om IK Viljan Strängnäs och fotbollen i stan. Anders Pense har varit klubbens förstaval, så jag och övriga inblandade som jobbat med det här, är extra stolta över att ha kvar Anders i föreningen. Vi är väldigt nöjda med att vi får fortsätta att bygga vidare på den starka grund som Anders Pense, tillsammans med övriga ledare och spelare har hjälpt till att etablera senaste åren. Vi vet att det var tuff konkurrens från klubbar högre upp i seriesystemet men att vi lyckades behålla honom, visar tydligt våra ambitioner framöver. Vi tror på Anders och han tror på Viljan, vilket är viktigt inför vårt fortsatta samarbete!

Anders Pense säger själv om sin fortsättning i klubben:

- Jag är stolt över att få möjligheten att fortsätta mitt arbete tillsammans med det fantastiska ledarteamet och de dedikerade spelarna i IK Viljan Strängnäs. Jag ser fram emot att bygga vidare på vår framgångsrika höst och ta oss närmare vårt mål att nå en topp 3-placering i division 3. Det blåser positiva vindar i klubben.

Vi ser fram emot en spännande säsong 2024 under Anders Penses ledning och hoppas på stöd från alla Viljaniter på vår resa mot nya framgångar. Tack för ert stöd och förtroende.

Tillsammans är vi starka och stolta över att vara Viljaniter!


Nyhetsarkiv
Onsdag 19/6, Välkomna!2024-06-17 18:16
2024-04-19 09:03
Anders Pense förlänger2023-11-02 10:33
 
Stjärnpartners
Guldpartner
Silverpartners
Bronspartners