SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Viljan Strängnäs
Roligt - Socialt - Målinriktat

Årsmöte genomfört
2024-03-27 09:21
Från vänster: Nermin Garibovic, Patrik Glas Crommert, Erik Sjöholm, Jan Sjöholm.

Under tisdagskvällen genomfördes föreningens årsmöte. Under årsmötet avtackades klubbens ordförande Erik Sjöholm efter 4 år på posten. Erik summerade sina 4 år som väldigt händelserika med både år av coronapandemi och år med satsningar på framförallt kansliet och ungdomsverksamheten. Till ny ordförande valdes Patrik Glas Crommert som är tillbaka i föreningen. Övriga styrelsens ledamöter fick fortsatt förtroende av årsmötet.
 
Under årsmötet avhandlades både året som varit och året som kommer samt prisutdelningar.

Utöver Erik så klev Magnus Löfberg av revisorsposten då han tagit sig an en annan roll i föreningen i form av Marknadsgeneral i Strängnäs Marknad. Vi vill tacka Magnus för sin insats som revisor under många år!

 

Till ny revisor valdes en annan Viljanit i form av Christos Kourlos som både har figurerat som spelare i klubben i många år men också som ungdomsledare sedan några år tillbaka. Avgående ordförande Erik valdes in som revisorssuppleant i klubben.

 

Klubben fick även en helt ny valberedning på plats i och med årsmötet i form av Patric Jansson, Joakim Swärd och Petter Turegård

 

Under årsmötet delades även 2 hedersfulla priser ut i form av Jompas Ledarpris och det nyinstiftade Sven Axelssons Pris:

 

Jompas Ledarpris 2023 gick till Nermin Garibovic med följande motivering: Med ett enormt engagemang, pålitlighet och närvarande ledarskap främjar Nermin ungdomsfotbollen i IK Viljan i allmänhet och verksamheten i pojkar födda 2012 i synnerhet. Han skapar en trygg och inspirerande miljö där ungdomarna kan utvecklas som fotbollsspelare och individer. Med sitt passionerade och dedikerade sätt är Nermin en förebild för våra ungdomar. Han visar att fotbollen är mer än bara ett spel - det är också en plattform för lärande, vänskap och utveckling. 

 

Sven Axelssons Pris 2023 gick till Jan Sjöholm med följande motivering: Jan har under en lång tid varit en pådrivande kraft i IK Viljan genom sin energi, hårda arbete och starka ledarskap. Han strävar efter att föreningen hela tiden ska ta nästa steg och brinner för att såväl ungdomar som seniorer ska ha de bästa förutsättningarna att lyckas i sin verksamhet. Med sitt sätt att vara är Jan ett mycket bra och uppskattad ambassadör för föreningen mot såväl kommun, samarbetspartners och andra intressenter.

 

De två priserna gällande årets flick- och pojkspelare kommer delas ut i samband med en hemmamatch med dam- eller herrlaget.

 

Stort grattis till alla pristagare! 

 
Stjärnpartners
Guldpartner
Silverpartners
Bronspartners