SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Viljan Strängnäs
Roligt - Socialt - Målinriktat

Nike och Stadium nya officiella partners till IK Viljan Strängnäs
2024-02-21 16:57

Idag kan vi officiellt meddela att IK Viljan Strängnäs inleder ett samarbete med världsledande sportvarumärket Nike. Avtalet sträcker sig över fyra år och innebär att Nike numera är officiell partner till IK Viljan under kommande år och har exklusivitet gällande sportprodukter som avser kläder för match och träning för spelare samt ledare inom klubben. I samband med detta kommer föreningens samtliga lag erhålla nya matchtröjor från Nike. Inför seriepremiären kommer den nya officiella matchtröjan för säsongen 2024 att lanseras.  

Detta innebär i praktiken att IK Viljan byter sportleverantör från Adidas till Nike inför 2024 och vi passar på att tacka Adidas för ett gott och lyckat samarbete under dessa år. Nike är ett amerikanskt bolag som är ett av världens mest kända varumärken och en storspelare inom sportindustrin där man idag är officiell partner till klubbar som PSG, Barcelona, Liverpool och Inter, men även av fotbollslandslag som Brasilien, Frankrike och England. Nike används även av en del välkända fotbollsprofiler som t.ex. Erling Haaland, och Kylian Mbappe  

  

Förhållandet mellan Nike och IK Viljan görs i samarbete med Stadium som är ny distributör för klubben gällande sportprodukter. Detta innebär att IK Viljan byter distributör från Intersport till Stadium inför 2024 och vi tackar härmed Intersport för ett långt och lyckat samarbete under många år. Stadium är Sveriges största sport- och sportmodekedja. Företaget ägs av familjen Eklöf och är verksamt i Sverige, Finland och Norge. Med en vision om att aktivera världen vill Stadium inspirera till ett aktivt liv för alla. Ni hittar föreningens sortiment och gör era beställningar via vår nya webbshop här 

  

David Nordbeck, Nike Nordics Teamsales Manager:  

-“ Det gör oss på Nike oerhört stolta att vi fått förtroendet att påbörja denna resa tillsammans med IK Viljan Strängnäs. Det finns ett engagemang i och runt IK Viljan som berör så många och som för oss på Nike betyder mer än tre poäng på Larslunda och Vasavallen, fotboll för alla! Vi, IK Viljan, Nike och Stadium står tillsammans redo att aktivera närområdet”  

  

Richard Gill, Stadium Teamsales: 

-”Det känns väldigt stimulerande att inleda ett samarbeta med IK Viljan Strängnäs. IK Viljan är en välorganiserad förening som trots sin storlek känns väldigt familjär. En förening jag har bara hört gott om under mina år i branschen" 


Nyhetsarkiv
Anmälan öppen2024-05-06 16:55
Member Days på Stadium2024-04-24 15:30
Årsmöte genomfört2024-03-27 09:21
Vinnare Viljanlotteriet2024-03-26 21:17
Påsklovscamp 2-4/42024-03-13 16:22
Fotbollsskola 20242024-02-22 19:17
Årets förening 20232023-07-08 14:24
 
Stjärnpartners
Guldpartner
Silverpartners
Bronspartners